Rajongó készített Fallout Pip-Boyát okosórából

Bár még várnunk kell egy ideig az új Fallout-játékra, az Amazon Prime Videón április 10-én, azaz holnap mutatkozik be az Interplay Productions és a Bethesda posztapokaliptikus RPG-szériáján alapuló filmsorozat. Bárhogy is sikerüljön, ez már önmagában is új lendületet adhat a franchise iránti érdeklődésnek.

rajongo_keszitett_fallout_pip-boyat_okosorabol.png

Talán ez inspirálta azt a Reddit-felhasználót is, aki nemrég bemutatta a saját, egyedi Pip-Boy újragondolását, ami a Fallout-széria ikonikus csuklószámítógépének új verzióját jelenti. Ehhez egy Fitbit okosórát használt alapul.

A játékhoz kapcsolódó fórumon megosztott képek azt mutatják, hogy a módosított Fitbit számlap teljesen a Fallout stílusát tükrözi. Bal oldalt megtalálhatóak azok az adatok, amelyek egy normál okosórán is szerepelnek, mint például az idő, a lépésszámláló és a pulzus, míg a jobb oldalon a Vault-Tec Corp kabalafigurája, a Vault Boy látható, mellette pedig a viselő állapotjelzői találhatóak (minden rendben van szerencsére), az alján pedig az életerő-csík látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr1018376063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása