Új Apple iPadek és emojik várhatók márciusban.

Általában megbízható tájékoztatást nyújt a Bloomberg Power On hírlevél, mely szerint az Apple M3 chipes új iPad eszközök és új MacBook Air laptopok már gyártásban vannak, közös bemutatójuk várhatóan 2024 márciusában lesz.

uj_apple_ipadek_es_emojik_varhatok_marciusban.png

Elképzelhető, hogy az iPad Pro modellek OLED képernyőt kapnak, az iPad Air pedig új, 12,9 hüvelykes méretben lesz elérhető ebben a tavaszi szezonban. Utóbbi termékről nemrégiben már láthattunk renderelt képeket is.

A Bloomberg szerint 2024-ben az összes iPad modell frissítésre kerül, erre utal az iPadOS 17.4 béta verziója is, amely szerint a friss modellek átveszik a sima iPad tizedik generációjában látott kamera elrendezést.

Ez azt jelenti, hogy az előlapi érzékelő és a Face ID rendszer a Pro modellekben a hosszabbik oldalon lesz elhelyezve.

Elképzelhető, hogy új tartozékok is piacra kerülnek a tabletekhez, például az alumínium alapú Magic Keyboard billentyűzet a Bloomberg szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr7618340059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása