CES 2024: MSI Claw, a legfrissebb hordozható konzol

Nem titok már, hogy az MSI tervezi bemutatni a kézikonzolját az idei CES rendezvényen, és már szinte minden fontos részlet nyilvánosságra került a korábban kiszivárgott információk révén.

ces_2024_msi_claw_a_legfrissebb_hordozhato_konzol.png

Ennek ellenére most itt vannak a hivatalos részletek is: a kisebb, 7 hüvelykes, Full HD felbontású képernyővel rendelkező eszköz az Intel Meteor Lake platformján alapul – benne egy Core Ultra 5 135H vagy egy Ultra 7 155H processzorral, melyek az Arc Graphics IGP-t is biztosítják a grafikus feladatokhoz. Ezen felül 16 GB RAM és választhatóan 512 GB vagy 1 TB kapacitású SSD található benne – a tárhely microSD kártyával bővíthető.

Ami a képernyőt illeti, az „IPS-szerű” kijelző 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és 500 nit fényerővel büszkélkedhet.

Az egyéb jellemzők közül (amelyek részletesen láthatók a táblázatban) kiemelendő a Wi-Fi 7 kompatibilis WLAN adapter, az 53 Wh-s akkumulátor (ami állítólag 2 órányi teljes terhelésű használatot tesz lehetővé...) és a talán ennek köszönhető 675 grammos súly.

Ezenkívül említésre méltóak még az analóg karok, amelyek a Hall-effektust használják, valamint az MSI App Player, ami lehetővé teszi androidos játékok futtatását. Bár ez már egy ideje lehetséges Windowsban is, de egy dedikált szoftverrel ez egyszerűbb és kényelmesebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr6418380415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása