Április 23-án jelenik meg a OnePlus Pad Go

Beszéljünk először a kezdő szintű tablettről, aminek az 8000 mAh-s akkumulátora legfeljebb 33 wattot képes fogadni ezzel a töltővel, ami teljesen kihasználja ezt a kapacitást.

aprilis_23-an_jelenik_meg_a_oneplus_pad_go.png

Ha másra van szükségünk, a 40 eurós SuperVOOC adapter, ami alapértelmezetten kisebb teljesítményű, szintén jó választás lehet, és csak Type-C kábellel használható.

A MediaTek Helio G99 processzorral felszerelt OnePlus Pad Go 8/128 GB-os, LTE-képes változata elérhető lesz mindenki számára, amelyből lehetséges egy 30 eurós kedvezmény, ha áprilisban jelezzük vásárlási szándékunkat egy jelképes, 1 eurós foglalóval.

A tablet egy 11,35 hüvelykes, 90 Hz-es kijelzőt kínál, ideális tartalomfogyasztáshoz 7:5-ös képaránnyal, de tollal történő bevitelre nem alkalmas. Két, 8 megapixeles kamerával, négy Dolby Atmos hangszóróval és választható kellemes zöld színben érhető el.

Április 23-án érkezik a OnePlus Watch 2, valószínűleg valamilyen exkluzív, Európának szánt változatban, de további részletek még nem ismertek; várhatóan új színekkel fog rendelkezni. A megrendelést 30 eurós kedvezménnyel lehet előjegyezni, egy feliratkozással ez az összeg 80 euróra emelkedik, és jár hozzá egy 99 eurós OnePlus Buds 3 ajándék.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr5218384127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása