Realme 12 sorozat hamarosan

A Realme múlt hétfőn bemutatta a 12-es sorozatot. A Pro+ verzióban Snapdragon 7s Gen 2 lapkakészletet és periszkópos zoomkamerát kapunk, míg a hasonló dizájnú 12 Pro a Snapdragon 6 Gen 1-et és egy kétszeres zoomot nyújtó telefotós kamerát kínál kiegészítésként.

realme_12_sorozat_hamarosan.png

A Realme 12+ a Pro modellek 5000 mAh-s akkumulátorát és a 67 wattos gyorstöltést örökli, azonban a többi specifikációban visszafogottabb lesz.

A TENAA adatbázisa alapján a dizájn és a vonalvezetés megegyezik a sorozat többi tagjával, bőrhatású hátlappal és síkké alakított, azonos paraméterekkel rendelkező kijelzővel (6,7", 1080 x 2400 AMOLED, 16 MP-es előlapi kamera).

Emellett a mérete is kicsit nagyobb lesz, mint a másik két modellé (162,95 x 75,4 x 7,87 mm). Lehet, hogy csak 90 Hz-es panel lesz a 120 Hz-es helyett, de erről még nincs hivatalos információ.

A lapkakészlet konkrét típusa egyelőre nem ismert, de valószínűleg továbbra is a Snapdragon valamilyen verziója lesz, a két Pro modell alatt pozícionálva.

A rendszermemória 8 és 16 GB között lesz, a belső tárhely pedig 128 GB-tól 1 TB-ig terjedhet. A kamera terén egy 50 megapixeles főkamera (valószínűleg optikai stabilizálással), egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor és egy 2 megapixeles mélységérzékelő lesz elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr9918376055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása