Az MSI mostantól 27 hüvelykes, játékra tervezett képernyővel áll elő

Az MSI kibővítette termékpalettáját egy 27 hüvelykes játékmonitorral, ami egyedülálló képfrissítési rátával rendelkezik, mivel tuningolható egészen 250 Hz-ig.

az_msi_mostantol_27_huvelykes_jatekra_tervezett_kepernyovel_all_elo.png

A MAG 27C6X nevű monitor Adaptive-Sync technológiát is támogat, és ívelt, 1500R VA panellel rendelkezik, Full HD felbontással. A képernyő 250 cd/m²-es tipikus fényerővel, átlagosnak tekinthető 3000:1 statikus kontrasztarány és 1 ezredmásodperces válaszidővel büszkélkedhet.

HDR Ready minősítéssel rendelkezik, és FRC segítségével 1,07 milliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, kiegészítve 99/80/77 százalékos sRGB/Adobe RGB/DCI-P3 színtérlefedettséggel.

A talp dönthető, és 100x100 mm-es VESA rögzítőpont is elérhető. Az állvány nem ezzel a funkcióval rendelkezik, így egy mini PC-t is fel lehet szerelni a furatokba, ha úgy kívánjuk.

Az OSD menüben elérhető a 120 Hz-es konzol mód, és az AI Vision funkció kiemeli a sötét részleteket a képen MI algoritmusokkal, miközben optimalizálja a fényerőt és a szaturációt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr5518396129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása