A Samsung legújabb okosórája forradalmi technológiával verheti az Apple Watchot

A Samsung késve, csak 2018 nyarán mutatta be az első okosóráját, három évvel az Apple után, de a dél-koreai cég termékei gyorsan megtalálták a saját rajongótáborukat.

a_samsung_legujabb_okosoraja_forradalmi_technologiaval_verheti_az_apple_watchot.png

Gyakorlatilag elfoglalták helyüket az androidos piac legkedveltebb és legjobban felszerelt készülékei között.

Idén már a hetedik generációval fog frissülni a termékcsalád, és természetesen nagy várakozás övezi az új modell képességeit. Egy friss jelentés most egy izgalmas előrejelzéssel szolgál.

A dél-koreai Pulse nemrég közzétett jelentése szerint a Galaxy Watch 7 legnagyobb újdonsága egy nem-invazív vércukorszint-mérés lesz, ami nagy előnyt jelenthet a Samsungnak.

Egy ilyen technológia hatalmas lépés lenne, feltéve, hogy az Apple nem lép gyorsan és nem mutat be hasonló funkciót saját órájának következő frissítésében.

A jelentés a Samsung hivatalos közleményére alapozza a következtetéseket. A cég digitális egészségügyi szolgáltatásokért felelős alelnöke, Hon Pak a Samsung Health tanácsadó testületével tárgyalt a vállalat szöuli orvosi központjában, ahol a vércukorszint monitorozásával és más technológiai fejlesztésekkel foglalkoztak.

Bár a Samsung nem erősítette meg, hogy a vércukorszint-mérés már a Watch 7-ben elérhető lesz, a téma hivatalos megvitatása már elegendő ahhoz, hogy elkezdődjenek a találgatások.

A közleményből az is kiderül, hogy más témák is felmerültek a tárgyaláson, például a mesterséges intelligencia alkalmazása az egészségügyi megfigyelésben.

A Galaxy Watch 7 hivatalos bemutatása várhatóan a Samsung nyári Unpacked-eseményén történik, ahol a Galaxy Z Fold6, Z Flip6 és a Galaxy Ring mellett az új okosóra is bemutatkozik majd.

A rendezvényre július 10-én kerül sor, vagyis már csak három hónap van hátra.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr2718396077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.05. 07:38:06

Még az álló óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja.
süti beállítások módosítása