A 2024-es Moto G Stylus mostantól jegyzetelésre alkalmas

A Moto G Stylus (2024) dizájnja jelentős fejlődésen ment keresztül, amikor megjelent az Egyesült Államokban. A készülék most már szögletes formával, bőrszerű felülettel és újragondolt elrendezéssel büszkélkedhet.

a_2024-es_moto_g_stylus_mostantol_jegyzetelesre_alkalmas.png

Az érintőceruza is megújult, nagyobb érzékelőterülettel és továbbfejlesztett funkciókkal, ami hasonlóan működik, mint a Samsung Galaxy Note esetében.

Az érintőceruza most már optikai karakterfelismerést is támogat, így képes írott vagy nyomtatott szövegek digitalizálására is.

A Moto G Stylus (2023) 5G modelljéből megtartották a Snapdragon 6 Gen 1 chipet, de most már legalább 8GB rendszermemóriával érkezik.

a_2024-es_moto_g_stylus_mostantol_jegyzetelesre_alkalmas_1.png

A kijelző frissítése is történt, most már 120 Hz-es FHD+ OLED panelt kaptunk, ami kicsit nagyobb (6,7").

A fő kamera továbbra is 50 megapixeles, optikailag stabilizált érzékelő, azonban az ultraszéles látószögű kamera most már 13 megapixeles felbontással rendelkezik, és autofókuszt kapott, így makrófotók készítésére is alkalmasabb lett.

Az előlapi kamera is új, 32 megapixeles felbontással és legfeljebb 1080p 60 fps minőségben képes rögzíteni.

Az idei modell könnyebb lett (202 g vs. 190 g), de az akkumulátor kapacitása változatlan maradt (5000 mAh). A töltési sebesség viszont növekedett, most már 30 wattos vezetékes töltést és egy 15 wattos vezetékmentes opciót is kínálnak.

Az NFC és a sztereó hangrendszer továbbra is elérhető, és a 3,5 milliméteres fejhallgató csatlakozó sem hiányzik. A Moto G Stylus (2024) május 30-tól lesz kapható bordó és tejeskávé színekben az Egyesült Államokban és Kanadában, 399 dolláros áron (143 ezer forint).

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr8118404677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása