RTX 40 Super sorozat várhatóan csak csekély teljesítménynövekedést hoz majd.

A pletykák szerint az RTX 40 Super sorozatú grafikus kártyák hamarosan megjelennek, és azóta szinte minden napra jut valamilyen új apró információ erről.

az_rtx_40_super_sorozat_varhatoan_csak_csekely_teljesitmenynovekedest_hoz_majd.png

Egy jól ismert információszivárogtató, kopite7kimi is reagált a hírekre, még a három kártya specifikációit is kiszivárogtatta.

A forrás egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy több hetes adatokról van szó, és nem ért egyet teljesen az interneten keringő információkkal, különösen a Ti Super megjelölést illetően.

 

Bár az RTX 4080 memóriakonfigurációja ismeretlen, az AD103 GPU egy 256 bites memóriabuszt jelez, és az RTX 4070 Ti Super esetében is ugyanezt a 256 bites buszt említette a szivárogtató.

Mivel a vállalat állítólag még nem értesítette hivatalosan partnereit az RTX 40 Super sorozat érkezéséről, így legkorábban jövőre lehet számítani az új kártyákra, amelyek várhatóan csak minimális teljesítménynövekedést hoznak majd, feltéve, ha ezek a modellek tényleg piacra kerülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr9018326363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása