Motorola Edge 50 Fusion - jó választás

Az újjászületett Motorola az utóbbi években kiemelkedő ajánlatokkal rukkolt elő, de mostanában árazásuk is jelentősen emelkedett.

motorola_edge_50_fusion_jo_valasztas.png

Az Edge 50 és Razr 50 sorozatok nem tartoznak az ár/érték bajnokok közé. Ennek ellenére a márka olyan egyedi kombinációval állt elő, ami kiemeli a piacon: ezek a telefonok nemcsak esztétikailag vonzóak és kényelmesek fogásukban, de a minőségi képernyőn friss és dinamikus szoftverrel is rendelkeznek.

Mobiltelefonként nemcsak a megjelenés számít, fontos az is, hogy hosszú távon kényelmesen lehessen használni. Az Edge 50 Fusion, a Razr 50 Ultra után, biztosítja ezt a tapadást szolid világos- vagy sötétkék, valamint merész, de nem tolakodó magenta változatban. A Snapdragon 7s Gen 2 chippel szerelt változat 170 ezer forintért nem kínál túl bőséges teljesítményt, viszont 12/512 GB-os tárhellyel rendelkezik, és az árazott csomag tartalmazza a tokot, 68 wattos adaptert, kábelt, SIM tűt és leírást – csak a fólia hiányzik.

A kétoldalú lehajló kialakítás biztos fogást nyújt, és a telefon méretei is jól passzolnak a kézbe. A kamerapúp egyike a piacon legkisebbeknek: a 50 + 13 megapixeles kamerarendszer és az optikailag stabilizált főkamera jól teljesít. A 174,9 grammos súly kényelmesen alacsony, figyelembe véve a 5000 mAh-s akkumulátor kapacitását, bár a vezeték nélküli töltés funkció hiányzik.

A tökéletes illeszkedések, vékony kávák, IP68 por- és vízállósági minősítés, valamint a Gorilla Glass 5 üveg összességében értékelhetővé teszik a Motorola telefonjait. A képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó gyors, de a jack kimenet, microSD bővítés és a második nanoSIM foglalat nélkülözése hátrány lehet.

Az 1600 nites fénysűrűség nemcsak marketing, ténylegesen kiválóan látható a napfényben is. A rendszer nem korlátozza drasztikusan a fényerőt a nagy hőmérsékletben sem, így minden körülmények között használható marad.

Az érintésérzékenység és gesztusvezérlés kifogástalan, a rezgőmotor közepes. A kijelző környezeti fényérzékelővel és lekanyarodó szélekkel rendelkezik. Jelen van az igazi fénymérő és közelségérzékelő, valamint a beszédhangszóró. A hátlap jól tapad, bár hosszú távon koszosodhat, de tisztítással könnyen eltávolítható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr7718445187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása