Philips PUS7607 TV LED

A Philips PUS7607 TV LED technológiával működik, és rendelkezik egy 127 cm (50 hüvelykes) képernyőátlóval, ami 3840 x 2160 képpontos Ultra HD felbontást biztosít.

philips_7600_tv.png

Az 1r :9 képarány lehetővé teszi a szélesvásznú tartalmak élvezetét. A TV három HDMI porttal rendelkezik, amelyek segítségével könnyen csatlakoztathat Blu-ray lejátszót, DVD-t, játékkonzolt és más eszközöket.

Két USB port segítségével külső merevlemezt, Chromecastet, Bluetooth vevőt és más kiegészítőket is csatlakoztathat.

Emellett van Ethernet port is, amellyel kábelen keresztül tud internetkapcsolatot létesíteni, és Wi-Fi támogatással is rendelkezik.

A TV SAPHI operációs rendszerrel van ellátva, amely egyszerű és felhasználóbarát felhasználói élményt nyújt. Ezenkívül a TV további funkciókkal is rendelkezik, amelyek még több szórakozást és kényelmet biztosítanak a mindennapi használat során.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr818336915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása