HP Kínálja Az Érdekes Monitorát

A HP hagyományosan erős az üzleti eszközök terén, és most bejelentették, hogy egy újabb munkára és tanulásra szánt monitorral bővítik termékválasztékukat.

hp_kinalja_az_erdekes_monitorat.png

Az új termék neve 740pm, ami egy 40 hüvelykes, 21:9 képarányú, tehát ultrabroad, ívelt IPS panelt jelent.

A kijelző enyhén hajlított, 2500R ívű, a felbontása WUHD (5120x2160), a natív kontraszt aránya 1000:1, a maximális fényerő 300 cd/m², a képfrissítési rátája pedig legfeljebb 60 Hz.

A modell rendelkezik egy-egy HDMI 2.0 és DisplayPort 1.4 csatlakozóval, emellett két USB-C és négy USB 2.0 port is található rajta.

Az integrált hangrendszert sem hagyták ki belőle, két darab 5 wattos hangszóróval van felszerelve. Különlegessége egy 13 megapixeles, mikrofonnal támogatott beépített webkamera, amely ideális konferenciabeszélgetésekhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr7018376071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása