Májusban olyan digitális pénznemek amelyek árfolyama hirtelen emelkedhet

A BlastUP előrendelése hatalmas érdeklődést váltott ki a világ kriptovaluta-rajongói között, és rövid idő alatt elérte az 5 millió dolláros finanszírozást.

majusban_olyan_digitalis_penznemek_amelyek_arfolyama_hirtelen_emelkedhet.png

A projekt már több mint 12 ezer befektetőt vonzott, és a BLP tokenek ára hamarosan megugorhat!

Az előrendelési kampány május végéig tart, tehát csak néhány hét maradt arra, hogy beszerezzük a BLP tokeneket, amelyek akár 1000%-os hozamot is hozhatnak.

A jelenleg alacsony áron kínált tokenek várhatóan év végére akár 10 dollárra is emelkedhetnek.

A BlastUP token tulajdonosai számos előnyben részesülhetnek, beleértve a különböző airdropokon való részvételt, az exkluzív hűségjutalmakat az IDO-khoz, valamint az extra kamatokat a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták közül. A Blast, a DeFi Llama adatai szerint a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték alapján, ami valós hasznosságot kínál a decentralizált alkalmazások projektjeinek.

A BlastUP jelszava a „gyorsabban növekedj, többet keress”. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr9718394565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása