Harmadik generációs Apple Watch SE

Már a következő hónapban bemutatkozhat a harmadik generációs Apple Watch SE, azaz az almás vállalat olcsóbb okosórája. Ezúttal azonban olyan területen csökkentenék az előállítási költségeket, ami nem igazán illik a márka imidzséhez; a pletykák szerint az új okosóra háza alumínium helyett műanyagból készülhet.

harmadik_generacios_apple_watch_se_1.png

Négy éve mutatta be az Apple az első kedvezőbb árú Apple Watchot, az Apple Watch SE-t. Azóta már megjelent a második generáció is, és idén nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik generáció is érkezhet, amely jelentősen különbözhet az előzőektől. A legújabb hírek szerint ugyanis az Apple alumínium helyett műanyagra válthat az okosóra fő alapanyagaként.

Az Apple Watchok háza – a különleges anyagokból és rozsdamentes acélból készült változatokat leszámítva – mindig is alumíniumból készült, és eddig az Apple úgy gondolta, hogy ezen a területen nem enged. Most azonban úgy tűnik, hogy változtatnak ezen a szokáson, írja a 9to5Mac.

Fontos megjegyezni, hogy nem ez lenne az első alkalom, amikor az Apple műanyagot használ egy eszköz borításához – a legemlékezetesebb talán a 2013-as iPhone 5c, amely több színben kapható kivitelével, a műanyag ellenére is nagy népszerűségre tett szert a felhasználók körében.

Az alumínium műanyagra cserélésével a harmadik generációs Apple Watch SE még könnyebb és olcsóbb lehetne, viszont strapabírósága alulmaradna az elődökhöz képest. Az azonban, hogy az Apple valóban vált-e, csak a szeptemberi bemutatón derül ki, amelyre a meghívókat augusztus vége felé küldheti ki a vállalat.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr7618460923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása