ASUS Vivobook mindennapi használatra

Az általános használatra az egyik legjobb választás az ASUS Vivobook 15 X1502, amely az egyik legkedvezőbb árú modell. Az alacsony ár ellenére nem kell gyenge teljesítményre számítani.

asus_vivobook_mindennapi_hasznalatra.png

Bár egy Intel Core i3-1220P processzorral van felszerelve, amely megfelel az árfekvésnek, a 12M cache és a maximális 4,4 GHz-es órajel szép teljesítményt nyújt.

A 8 GB memória alapkövetelmény, ennél kevesebbel nem érdemes laptopot vásárolni.

A tárhely 256 GB SSD, a kijelző matt FHD, a grafikus vezérlő pedig a 12. generációs Intel UHD Graphics.

ASUS Vivobook tanuláshoz és utazáshoz

Tanuláshoz, különösen a fiatalos és modern megjelenésű laptopok közül az összehajtható modelleket javaslom, mint például az ASUS Vivobook Flip. Az ASUS VivoBook S14 Flip OLED TN3402 egy ilyen példa, amely kék színben is elérhető, és OLED érintőkijelzővel rendelkezik.

A benne található AMD Ryzen 5-5600H 6 magos processzor 16M cache-sel és akár 4,2 GHz-es órajellel működik. A 16 GB memória és a 512 GB SSD tárhely kiváló teljesítményt biztosít.

A készülék kompakt, mindössze 14 hüvelykes, de a kijelzője rendkívül éles a 2,8K (2880x1800) felbontásnak köszönhetően. Az Intel Iris Xe Graphics gondoskodik a grafikai megjelenítésről.

Könnyű és praktikus, akár tabletként is használható, így jegyzeteléshez vagy tanuláshoz ideális választás.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr2718490456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása