A legjobb ASUS Vivobook 2023-ban

Az egyik legjobb ASUS Vivobook 2023-ban az ASUS Vivobook Pro 16X OLED N7601, amely nagy méretű OLED kijelzővel rendelkezik, ahogyan a neve is sugallja.

a_legjobb_asus_vivobook_2023-ban.png

A Pantone által hitelesített kijelző kiválóan alkalmas kreatív munkákhoz, például grafikai tervezéshez vagy videószerkesztéshez, így a színek pontosak és élénkek lesznek, ami különösen fontos lehet nyomdai munkák esetén.

Az OLED panel 3840×2400 pixeles UHD+ felbontással bír, ami lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

A laptop egy erőteljes Intel Core i7-12700H processzorral van felszerelve, amely 24 MB gyorsítótárral és akár 4,7 GHz-es maximális órajellel dolgozik.

A memóriája 2x16 GB DDR5 4800MHz, ami rendkívül gyors, és elegendő kapacitást biztosít a nagyobb fájlok kezeléséhez is.

A grafikus teljesítményről az Nvidia GeForce RTX 3070 Ti gondoskodik, amely 8 GB GDDR6 memóriával rendelkezik.

Mi az a Vivobook?

A Vivobook az ASUS egyik legnépszerűbb laptop sorozata, amely különféle felhasználói igényeket elégít ki.

Létezik például a fiatalok számára készült Vivobook S sorozat, de a Vivobookok többsége általános felhasználóknak készült. Ugyanakkor néhány modell professzionális felhasználásra is alkalmas.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr2618490458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása