Nokia XR21 teszt

A legendás, (majdnem) elpusztíthatatlan Nokia 3310 utódjaként a Nokia XR21 védelmet nyújt a zuhanásokkal, a porral és a vízzel szemben – legyen szó a nadrágzsebből való kiesésről, a képernyővel lefelé való leejtésről, vagy akár háromnapos túrákról szakadó esőben; gyakorlatilag bármit túlél.

nokia_xr21.png

A Nokia XR21 a jól ismert szinte elpusztíthatatlan Nokia 3310 okostelefon-változata célunk az volt, hogy elűzzük a telefonokkal kapcsolatos mindennapi aggodalmainkat. Strapabírósága figyelemre méltó, hiszen ellenáll egy 100 bar nyomású, 80 °C-os vízsugárnak is.

Ráadásul olyan mértékben bízunk az új, eddigi legrobusztusabb kialakításban, hogy a legrosszabb esetre is felkészülve egyéves képernyőcsere-garanciát vállalunk. – mondta Adam Ferguson, a HMD Global termékmarketing-menedzsere.

A Nokia XR21 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült vázra épül, tartós anyagokkal van ellátva, és Corning® Gorilla® Glass Victus® kijelző védi.

Ütés - por- és vízálló

A Nokia XR21 tudatos tervezése és kiváló anyaghasználata – beleértve a rendkívül strapabíró képernyőt és az ütésálló hátlapot – megbízható megoldást nyújt a telefonokkal kapcsolatos aggályokra, mint például az akkumulátor váratlan lemerülése vagy a betört képernyő.

A telefon MIL-STD-810H strapabírósági tanúsítvánnyal rendelkezik, így ütés-, por- és vízálló. A HMD Global tesztjei során simán átvészelte az 1,8 méteres zuhanást, egy órát a 1,5 méter mély vízben, valamint azt is, amikor egy brit tűzoltósági tömlő nyomásának volt kitéve.

Az időjárás és az akkumulátor többé nem lehet akadály

A Nokia XR21 tartóssága kiterjed az akkumulátor élettartamára is: egyetlen töltéssel akár két napig is bírja, és megbízható társ lehet, még kellemetlen vagy szélsőséges időjárási körülmények között is.

Még -20 °C és +55 °C közötti hőmérsékleten sem fog cserben hagyni – ez utóbbi csupán egy fokkal marad el a Föld legforróbb helyén, a kaliforniai Death Valley-ben mért legmagasabb hőmérséklettől.

A 6,49 hüvelykes képernyő nedves kézzel, esőben vagy akár kesztyűben is használható, így ideális választás lehet egy hétvégi fesztiválhoz, egy egész napos túrához vagy egy családi kiránduláshoz, töltés nélkül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr8818521190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása