Kiszivárgottak az AMD Ryzen 9050 Strix Halo részletei
Kiszivárgottak az AMD Ryzen 9050 Strix Halo részletei

Az HKEPC jelentése szerint kiszivárgott egy 144 oldalas dokumentum, amelyben a Strix Point és Strix Halo alapú Ryzen processzorok specifikációi találhatók.

kiszivargottak_az_amd_ryzen_9050_strix_halo_reszletei.png

Az AMD még nem hozta nyilvánosságra a következő generációs Zen 5 APU-k részleteit, azonban a szivárgásnak köszönhetően sok érdekesség derült ki.

A Strix Point (STX) 12 Zen 5 maggal és 24 szállal rendelkezik, valamint 12 MB L2 és 24 MB L3 gyorsítótárral. Ez az APU 8 WGP-t fog tartalmazni, amely az ...

Az Intel tervez kiadni egy új CPU-t, amit 21 Arrow Lake-S „Core Ultra 200” néven ismerünk
Az Intel tervez kiadni egy új CPU-t, amit 21 Arrow Lake-S „Core Ultra 200” néven ismerünk

Az Intel Arrow Lake-S, azaz a Core Ultra 200 asztali CPU-család rohamosan közeleg, és várhatóan hivatalosan a 2024-es Computexen mutatják be.

az_intel_tervez_kiadni_egy_uj_cpu-t_amit_21_arrow_lake-s_core_ultra_200_neven_ismerunk.png

Eddig csak a teljes paletta kis részletéről tudtunk néhány apróságot, például az Unlocked „K” sorozatról, mely magában foglalja a Core Ultra 9 285K, Core Ultra 7 265K és Core Ultra 5 245K modelleket.

Emellett kiderült, hogy a Core i3 sorozat utódja, a Core Ultra 3 valószínűleg nem kap helyet a termékcsaládban.

A ...

Imola Olasz város
Imola Olasz város

Bologna az Emilia-Romagna tartomány székhelye, és Olaszország 7. legnagyobb városa népesség szempontjából. Már az 5. században is lakták az etruszkok. A Pó-síkságon található, kiváló fekvésű város, amelyet az Appenninek, valamint a Reno és Savena folyók határolnak.

imola.png

A város 250 km-re található a kempingtől, az A4 és A13 autópályákon keresztül érhető el.

Bologna kulturális központként számos látványosságot kínál, többek között:

- A két ...

A 2024-es Moto G Stylus mostantól jegyzetelésre alkalmas
A 2024-es Moto G Stylus mostantól jegyzetelésre alkalmas

A Moto G Stylus (2024) dizájnja jelentős fejlődésen ment keresztül, amikor megjelent az Egyesült Államokban. A készülék most már szögletes formával, bőrszerű felülettel és újragondolt elrendezéssel büszkélkedhet.

a_2024-es_moto_g_stylus_mostantol_jegyzetelesre_alkalmas.png

Az érintőceruza is megújult, nagyobb érzékelőterülettel és továbbfejlesztett funkciókkal, ami hasonlóan működik, mint a Samsung Galaxy Note esetében.

Az érintőceruza most már optikai karakterfelismerést is támogat, így képes írott ...

Xiaomi 14 Ultra - A Leica hercegnője
Xiaomi 14 Ultra - A Leica hercegnője

Az Xiaomi Magyarországra eddig nem hozott ki mindenes kamerás telefont azóta, hogy megjelent a 11 Ultra, így hiába versenyeznek a tavalyi csúcsmodellek, mint az iPhone 15 Pro Max vagy a Galaxy S23 Ultra, amelyeknek négy 50 megapixeles kamerájuk van, ezzel kapcsolatos információkat főként a mi médiumainkon vagy a YouTube-on lehetett hallani. A 14 Ultra legfontosabb újítása nem a Gen 3-as Snapdragon processzor, a Sony Lytia fő szenzora, a fényesebb periszkópos lencse vagy a ...

Egy vadonatúj drónt dolgozott ki amely képes 800 km/órás sebességgel....
Egy vadonatúj drónt dolgozott ki amely képes 800 km/órás sebességgel....

A dél-kaliforniai Mayman Aerospace bemutatta új, sugárhajtású, nagy sebességű, függőlegesen fel- és leszálló drónjainak termékcsaládját, melyek mesterséges intelligenciával vannak felszerelve.

egy_vadonatuj_dront_dolgozott_ki_amely_kepes_800_km_oras_sebesseggel.png

A Mayman szerint ezek a drónok békeidőben és konfliktusok során is felhasználhatók. A pilóta nélküli repülőgépek akár 800 km/h sebességgel is repülhetnek.

A drónok képesek szállítani mindent az orvosi ellátástól a Hellfire rakétákig. Az új Razor VTOL ...

Már elérhető az új Nokia 3210 4G
Már elérhető az új Nokia 3210 4G

A HMD Global friss sajtóközleménye érkezett hozzánk, bemutatva a felújított Nokia 3210-et. A dokumentum hangsúlyozza, hogy ez a telefon igazán divatos a Y2K érában és a Z generáció számára is.

telefon.png

Ám a legfontosabb információ számunkra az ár: Magyarországon 31 990 forintért lesz elérhető május közepétől. A korábban kiszivárgott információk megerősítést nyertek: a telefon tartalmazni fog egy 2 MP-es kamerát, LED lámpát, cserélhető akkumulátort és ...

Garmin Forerunner 165 - kezdő szintű tréning
Garmin Forerunner 165 - kezdő szintű tréning

Negyven-tól négyszázezer forintig kapható GPS-es óra futáshoz, séta-hoz és kerékpározáshoz, és mivel fontosabb a testmozgás annál, hogy mivel követjük azt, ha egy belépő Redmi Watch vagy Amazfit ösztönöz a sportcipő felhúzására, válasszuk azt megbízható útvonalrögzítéssel, megfelelő pulzusméréssel és egyszerű adatgyűjtéssel.

garmin_forerunner_165_kezdo_szintu_trening.png

A következő minőségi szint tripla áron indít, 120 ezer forintért viszont egy Galaxy Watch6 már tartalmazza az EKG és ...

Elektromos roller
Elektromos roller

Egy elektromos roller, ami elvesztés nélkül követhet téged.

A Segway KickScooter F2 Plus E különleges önjavító bevonattal ellátott, 10 hüvelykes kerekeken gördül, saját csengőkkel, irányjelzőkkel, erős lámpákkal és intelligens akkumulátor-kezelő rendszerrel. A masszív vázszerkezet ellenáll a 120 kilogrammos terhelésnek is.

elektromos_roller.png

Vízálló IPX5 védelemmel ellátott, ezért az eső sem állíthat meg minket a használatában. A dupla fékrendszer és az Apple ...

Kanada partjainál a Szent Lőrinc-öbölben egyedi kis szigetcsoport található
Kanada partjainál a Szent Lőrinc-öbölben egyedi kis szigetcsoport található

Kanada partjainál, a Szent Lőrinc-öbölben, egy varázslatos és különleges szigetcsoport húzódik meg, melyet a Magdaléna-szigeteknek (Îles de la Madeleine) neveznek.

a_bamulatos_szepsegu_magdalena.png

Ezek a szigetek egy igazi gyöngyszemek a világ egyik legszebb tengerparti vidékén.

A Magdaléna-szigetek egy 12 szigetből álló csoport, melyek közül hat lakott, míg hat lakatlan. Ez a festői szépségű terület rendkívül gazdag természeti és kulturális látnivalókban, amelyek lenyűgözik az ...

süti beállítások módosítása