Zenfone 11 Ultra telefon

Ésszerű döntésnek tűnik, hogy a 6,8 hüvelykes teljes HD kijelzőt, a Qualcomm chipet, az 5500 mAh-s akkumulátort, a 65/15 wattos vezetékes/vezeték nélküli töltést, és az 50 + 32 + 13 megapixeles normál, zoom és ultra-széles lencséket hagyományosabb formatervezésű burkolatba helyezik, kihagyva az extra vezérlőgombokat és hátlapi LED fényeket.

zenfone_11_ultra_telefon.png

A fotók állítólag egy ROG Phone 8 frissítőcsomagból származnak, és a forma és a hátlapi lencsekiosztás is hasonló lesz a játékos és a várhatóan bejelentett telefon között, bár a 165 Hz-es kijelzőt 144 Hz-re lehet váltani.

Ha a hőelvezetést is optimalizálják (amely valószínűleg nem tesz jót a Snapdragon 8 Gen 3 hőmérsékletének), akkor a nagy méretű telefon néhány grammal és milliméterrel könnyebb lehet, és kevesebb játékos szolgáltatással kedvezőbb áron lehet elérhető.

A Zenfone 11 Ultra, ha valóban érkezik, a 2024-es Computex kiállításon, vagyis a nyár elején mutatkozhat be, remélhetőleg egy újabb kisebb, kompakt modell társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr8518321067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása