Az LG új intelligens monitorok sorozatával áll elő.

Az LG hazai irodája büszkén jelentette be, hogy egy új monitorcsaláddal áll elő az év elején. A MyView nevű termékek bemutatásra kerülnek a Las Vegas-i CES kiállításon, ahol a nagyközönség is megtekintheti azokat.

az_lg_uj_intelligens_monitorok_sorozataval_all_elo.png

Ezek a monitorok különlegessége, hogy integrálva vannak a konszern saját fejlesztésű okos platformjával, így számos okos funkciót kínálnak anélkül, hogy szükség lenne PC-csatlakozásra.

Ezáltal lehetővé teszik különféle online alkalmazások futtatását, internetes böngészést és hozzáférést biztosítanak távoli számítógépekhez vagy felhőben tárolt fájlokhoz.

A MyView család három modellt fog magába foglalni (LG 32SR85U, LG 32SR83U és LG 32SR70U), legalábbis kezdetben.

Ezek mindegyike 31,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, 3840x2160 képpont felbontással, azaz 4K-s IPS LED LCD panellel. A különbség csak a megjelenésükben és a dizájnjukban van, valamint az LG 32SR85U modellhez lehet csatlakoztatni egy leválasztható, Full HD webkamerát, amely hasznos lehet például videokonferenciák során.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr3318321767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása