Gyors QD-OLED kijelzők kaphatók a Dell által

Az Alienware, a Dell egyik részlege, két új monitorral bővítette kínálatát. Az olcsóbb verzió, mely 890 dollárba kerül, egy 26,7 hüvelykes, WQHD felbontású QD-OLED kijelzőt tartalmaz.

gyors_qd-oled_kijelzok_kaphatok_a_dell_altal.png

Ez a monitor 360 Hz-es maximális frissítési sebességgel és 1000 cd/m2 maximális fényerővel rendelkezik, valamint 99,3%-os DCI-P3 színteret biztosít.

A drágább változat, amely 1187 dollárba kerül, egy 31,6 hüvelykes, 4K felbontású ívelt QD-OLED kijelzőt tartalmaz, 1700 mm-es sugarú ívvel. Ez a monitor szintén 1000 cd/m2 maximális fényerővel és teljes DCI-P3 színtérrel rendelkezhet.

Mindkét monitor megfelel a DisplayHDR True Black 400 tanúsítás követelményeinek, és rendelkezik a ComfortView Plus technológiával, amely csökkenti a kék fényt.

A kijelzők teljes körű beállítási lehetőséget biztosítanak, beleértve a magasságállítást és a pivot funkciót. A csatlakozási lehetőségek közé tartozik egy DisplayPort 1.4, két HDMI 2.1, valamint egy négy portos USB 3.2 Gen 1 hub (három Type-A és egy Type-C porttal). Aki nem szeretné az Alienware állványokat, azoknak lehetőségük van a standard VESA 100 x 100 mm-es rögzítésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr8918321047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása