Apple Watch pulzusmérése.

A cikk bemutatja, hogyan működik az Apple Watch pulzusmérése, miközben tanácsokat nyújt a még pontosabb eredmények eléréséhez.

a_szivveres_merese_az_apple_watch_alkalmazasaval.png

Az Apple Watch Pulzusszám alkalmazásával bármikor ellenőrizheti pulzusát. Egyszerűen nyissa meg az alkalmazást, és várja meg, amíg az óra megméri pulzusát.

Emellett az applikáció figyelemmel kíséri pulzusát egész nap, legyen szó pihenésről, sétáról, légzőgyakorlatokról, edzésről vagy pihenésről. Az alkalmazáshoz könnyedén hozzáadhatja a Pulzusszám komplikációt az óraszámlaphoz.

Beállíthat értesítéseket is a pulzusszámra vonatkozóan, így mindig tájékozott maradhat, ha pulzusa a kívánt szint felett vagy alatt van percenkénti szívverés (BPM) tekintetében. Rendszeresen ellenőrizheti, hogy szívverése szabályos-e.

A szabálytalan szívveréssel kapcsolatos értesítések csak a watchOS 5.1.2 vagy újabb verziójában elérhetők. Az értesítések bekapcsolásához ellenőrizze, hogy ez a funkció elérhető-e az Ön országában vagy régiójában. Keresse meg, hol érhetők el a szabálytalan szívveréssel kapcsolatos értesítések.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr8918326341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása