EarFun Air 2 fülhallgató

Sokan úgy gondolják, hogy a második mindig jobb, legyen szó filmről, könyvről, zenei albumról, palacsintáról, vagy akár szerelemről – a világháború kivételével. Bár lehet, hogy egyik sem volt jó példa erre. De mielőtt eltávolodnánk a témától, inkább rögtön lezárnám azt a tényt, hogy az EarFun Air 2 nem cáfolja ezt a nézetet.

earfun_air_2_fulhallgato.png

Az új fülhallgató, ami négy évvel az előző modell bemutatása után érkezett, ismét kedvező áron nyújt remek funkciókat. Az EarFun-nak volt ideje gyakorolni a két Air verzió közötti időszakban, hiszen számos más termékük is elérhetővé vált, mint például az Air Pro, Air S, és még sok más, a 2020-as Air és a friss Air 2 közötti időszakban. Az alapötlet nem változott: kiváló hangminőséget kínálni megfizethető áron.

Igaz, hogy a húszezres árszegmens már kissé zsúfoltabbá vált, mivel több versenytárs jelent meg, beleértve más kisebb gyártókat és a nagyobb neveket is, akik most már nagyobb figyelmet fordítanak az alacsonyabb árkategóriában kapható termékekre, mint például a Sony WF-C500 vagy WF-C700N.

Az EarFun válasza erre a bővebb funkcionalitás, például a töltőtok képes Qi töltést fogadni, és támogatja az LDAC audio kódot az SBC és AAC mellett. A fülhallgató megjelenése és összeszerelése sem az olcsó minőséget idézi fel: a 62,1 x 47,5 x 25 mm-es matt műanyag hordtok nem nyikorog, a fedél zsanérja stabil, a mágnesek pedig erősen tartanak.

Egy állapotjelző LED található a tok elején, az EarFun logó pedig a zsanér hátsó részén helyezkedik el, alul pedig USB-C töltőport (5V/1A) és egy párosítás gomb található. A fülhallgatók stabilan ülnek a tokban a mágneses rögzítésnek köszönhetően, és a 45 grammos tok kényelmesen elfér a zsebben, a matt felület pedig ellenáll a karcoknak és a szennyeződéseknek.

Jelenleg csak fekete színben érhető el a termék, de márciusban várhatóan bővül a választék a fehérrel. A fülhallgatók kialakítása a golfütő formát követi, hosszúkás szárral és kisebb fejjel a végen. A szár alján található a mágneses csatlakozó, amelyen keresztül a fülhallgató feltölthető másfél óra alatt a tokban, valamint egy mikrofon is itt helyezkedik el.

A szár és a fej találkozásánál további két mikrofon található, valamint egy a végeknél. Ezek a mikrofonok segítenek a hívások zajszűrésében és a beszélő hangjának rögzítésében, bár aktív zajcsökkentés nem érhető el a fülhallgatón. Bár ez elsőre furcsának tűnhet, a passzív zajszűrés az in-ear kialakításnak köszönhetően hatékony, így akár tömegközlekedésen is kellemesen használható az Air 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr1018321065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása