Garmin vivosmart5 Fekete

 

 

garmin_vivosmart5_fekete.pngAz Okoskarkötő egy uniszex vezérlő eszköz, mely magyar nyelven is elérhető. Fel van szerelve OLED kijelzővel és érintőképernyővel, mellyel könnyen navigálhatunk. Emellett pulzusszámot mér, figyeli az alvást és számolja a lépéseket.

Képes még véroxigénszintet mérni, segít a mobil megtalálásában, és vezérelhetjük vele a mobil zenelejátszót. Az időjárás előrejelzését is megjeleníti, és rendelkezik alvás/Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper funkciókkal.

Ideális kiegészítő sporttevékenységekhez, mint például futás, kerékpározás, jógázás és úszás. Vízálló 50 méterig (5 ATM), és akár 168 órás üzemidővel is rendelkezik egyetlen töltéssel. A tokja műanyagból készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr3518328685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása