F1 Plus Pulzus

A készülék egy dobozos, vízálló F1 Plus márkájú okoskarkötő, amely pulzust, vérnyomást és véroxigénszintet mér, valamint bluetooth kapcsolattal rendelkezik.

f1_plus_pulzus.png

Kompatibilis mind Android, mind iOS rendszerekkel, és szilikon szíjjal van ellátva. Az okoskarkötő több fitness és okos funkcióval rendelkezik, mint például lépésszámláló, távolságmérő és elégetett kalóriaszámláló.

A színes OLED kijelzőnek köszönhetően könnyen olvasható adatokat kínál.

Az eszköz nemcsak edzés közben, hanem pihenéskor is nyomon követi az adatokat, amelyeket az okostelefonunkon keresztül megtekinthetünk egy fitness alkalmazáson keresztül.

Emellett figyelemmel kísérhetjük a pulzusunkat, az elégetett kalóriákat és a vérnyomásunkat is.

Az emlékeztető és figyelmeztető funkciók beállíthatóak, és segítenek a mindennapokban, például tétlenség figyeléssel és bejövő hívások értesítésével. A készüléknek cserélhető szilikon karpántja van, amely kiváló minőségű.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr9718339305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása