Második Solana telefonból már több mint 100 ezer darabot rendeltek.

A Solana első kriptovalutás okostelefonjából majdnem egy év alatt sikerült eladni 20 ezer darabot. Ennek ellenére a második telefon előrendeléseinek száma egyetlen hónap alatt elérte a 100 ezer darabot.

solana.png

A Solana Mobile második okostelefonja február 12-én lépte át ezt a mérföldkövet. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, szükség volt erre a fejlesztési lépésre, mivel a cég csak akkor ígérte a tényleges készülékek elkészítését, ha elérnék a 100 ezer darabos előrendelést.

Most azonban, hogy gyakorlatilag már rendelkezésre állnak a 45 millió dollár befizetett előlegek, a cég tervei szerint megkezdődhet a fejlesztés, és 2025-ben már kézbesítik is a telefonokat a vásárlóknak.

A 45 millió dollárért 450 dollárt kellett fizetni egy készülékért. Ez a második, megfizethető készülék sokkal élhetőbb alternatívát kínál, mint az első Solana telefon, amely eredetileg 1000 dollárba került.

Ez a jelentős előrelépés úgy tűnik, hogy biztosítja a Solana Mobile jövőjét, amely jelenleg az egyetlen olyan kriptovalutás telefon gyártó, amelynek látható vásárlói bázisa van.

Tavaly még úgy tűnt, hogy a cég jövője bizonytalan. Azonban a kereskedők és tulajdonosok észrevették, hogy minden telefonhoz ingyenes tokenek is járnak, ami tovább növelte a vásárlási kedvet.

A második telefon hasonlóan egyedi funkciókkal rendelkezik majd, mint az első, melyeknek a célja, hogy integrálják a kriptovaluták vásárlását, eladását, tartását és használatát a készülék alapvető funkcióiba.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr2018349439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása