Honor Magic6 Pro Teszt

Határozottan lenyűgözött minket a Snapdragon 8 Gen 3 processzorral és sok kiváló minőségű kamerával felszerelt Honor Magic6 Pro, de a kijelző, az adatkommunikáció és az akkumulátor teljesítménye is kiváló volt.

magic6.png

Az esztétikával kapcsolatban mindenki maga dönthet – a hátlapon továbbra is megmaradt a szimmetria, a kamerák pedig középen helyezkednek el egy méteres körben.

A Honor csúcskészülékei eleve magas áron indulnak, és olyan minőségi anyagokat használnak, valamint olyan egyedi jellemzőkkel rendelkeznek, hogy már csak a presztízs miatt is megéri előrukkolni egy-egy továbbfejlesztett, limitált kiadással.

Példaként említhető a 2024-es MWC-n bemutatott Porsche Design Honor Magic V2 RSR, amelyet már 2700 euróért lehet megvásárolni.

Természetesen ez egy korábbi generációs készülék luxuskiadása, és most már a Magic6 Pro a legújabb csúcsmodell, így március 18-án ez is megkapja a saját Porsche Design RSR változatát.

Ezen kívül érkezik még egy Magic6 Ultimate Edition is, amelynek százszoros hibrid zoom funkcióját már az MWC-n említette a Honor.

Első körben ezeket a különleges kiadásokat Kínában fogják bemutatni, együtt a MagicBook Pro 16 laptopokkal, azonban nem zárhatjuk ki az európai mobil luxusváltozatok megjelenését sem, bár ezek korlátozott elérhetőséggel és magas árral járhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr1218350045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása