Az idei Sony telefonok memóriájáról szóló információk napvilágra kerültek

Egyelőre nincs hivatalos forrásból származó tájékoztatás arról, hogy mikor érkeznek a Sony 2024-es Xperia telefonjai.

sony_xperia.png

Korábban pletykák keringtek arról, hogy a Sony bemutatja új telefonjait a barcelonai MWC-n, ám ez végül nem valósult meg, hiszen a Sony nem volt jelen standdal sem.

Egy japán forrás most azt állítja, hogy hamarosan megjelennek a készülékek, és közölték a három modellbe várható memóriaméreteket is.

A legfelső kategóriás modell idén is az Xperia 1 lesz. A forrás szerint az Xperia 1 VI alapmodellje 12 GB RAM-mal lesz elérhető, de lehetőség lesz 16 GB-os memóriacsomag megvásárlására is.

A tavalyi Xperia 1 V 12 GB RAM-mal volt elérhető a Sony kínálatában.

A magasabb árkategóriában pozícionált Sony Xperia 5 VI is változatlan marad: 2024-ben is csak 8 GB RAM lesz elérhető a telefonban.

Az első Xperia 5-be még csak 6 GB RAM-ot épített be a Sony, azóta azonban az Xperia 5 II-től kezdve a modell standard 8 GB operatív memóriával rendelkezik.

Az Xperia 10 VI két verzióban lesz elérhető. A középkategóriás telefon 6 GB vagy 8 GB memóriával lesz kapható.

Ezek az adatok megegyeznek a tavalyi modellekkel, azonban érdekes megfigyelni, hogy a jóval gyengébb hardverrel rendelkező Xperia 10 is ugyanannyi operatív memóriával lesz felszerelve, mint a magasabb pozícionált Xperia 5.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr9418356267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása