A zöld szomszéd - Honor X8b telefon bemutatása

Az X8b például egy olyan telefon, ami kávamentes FHD AMOLED kijelzővel, 50 megapixeles előlapi kamerával, 108 megapixeles hátlapi kamerával és 5 + 2 megapixeles segéd kamerával rendelkezik.

a_zold_szomszed_-honor_x8b_telefon_bemutatasa.png

A frissítően zöld hátlappal rendelkező telefon 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárolóval is elérhető. Bár hiányzik belőle a sztereó hangszóró és a fejhallgató csatlakozó, valamint csak 90 Hz-es képfrissítésre képes, mégis ez a felszereltség elfogadható az árához képest.

A 4500 mAh-s akkumulátor kicsinek tűnhet, de a telefon könnyű, csak 166 gramm, ami lényegesen könnyebb, mint az iPhone 15, és még egy 35,2 wattos töltő is a csomag része, valamint tartozik hozzá USB-C - USB-A kábel, tok, tű és használati útmutató is.

A telefon előnyös tulajdonságai közé tartozik a felszereltség és a kiegészítők listája. Bár a 161,05 x 74,55 milliméteres méret és az éles szélek megnehezítik az egykezes használatot, ez mégis a legvékonyabb nem összehajtható telefon jelenleg.

A hátlapon található keresztirányú textúra műbőrhatást kelt, ami jobb tapadást biztosít, bár még mindig csúszósabb, mint a Motorola Edge 40.

A modern megjelenítés és a 1080 x 2412 felbontás mellett a telefon TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik a szemkímélő tulajdonságokról. Ugyanakkor a kínai márkák túlzottan hangsúlyozzák a fényerőt, mintha a céljuk lenne a retina károsítása.

Azonban ezeket az extrém értékeket ritkán sikerül saját műszerrel igazolni, például a Galaxy S24 Ultra, amely napfényben 2513 nitet produkál, míg az X8b csak 1140 nitet ér el erős fény mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr6318376043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása