Elektromos roller

Egy elektromos roller, ami elvesztés nélkül követhet téged.

A Segway KickScooter F2 Plus E különleges önjavító bevonattal ellátott, 10 hüvelykes kerekeken gördül, saját csengőkkel, irányjelzőkkel, erős lámpákkal és intelligens akkumulátor-kezelő rendszerrel. A masszív vázszerkezet ellenáll a 120 kilogrammos terhelésnek is.

elektromos_roller.png

Vízálló IPX5 védelemmel ellátott, ezért az eső sem állíthat meg minket a használatában. A dupla fékrendszer és az Apple Find My kompatibilitás kiemelendő, hiszen ezáltal bárhol és bármikor megtalálhatjuk a rollerünket.

Ideális társ a városi közlekedéshez.

Ha rövid városi utakhoz keresel elektromos rollert, akkor a Segway terméke a legjobb választás. Robusztus és tartós kialakítású, 800W-os motorja pedig gyorsan elérheti a 25 km/h-s sebességet. A 20 százalékos emelkedők sem jelentenek problémát, és egyetlen töltéssel akár 55 kilométert is megtehetsz vele.

Okos extrák.

A színes LED kijelzőn láthatod a sebességet, az akkumulátor töltöttségét és választhatsz az eco, drive vagy sport üzemmódok között. A Ninebot alkalmazás további extrákat kínál, mint például a lopásgátló funkció vagy a tempomat.

Magas értékelésekkel rendelkezik a német Amazon oldalon, különösen az ár-érték arány és a tartósság tekintetében.

Zavartalan suhanás és maximális kényelem.

A 10 hüvelykes belső nélküli pneumatikus gumik kényelmes utazást biztosítanak a magyar utakon, minimális karbantartási igény mellett. A plusz gumirétegnek köszönhetően a defekt esélye minimális. A vízállóság és a nagy fényerejű LED lámpák éjszaka is biztonságos közlekedést garantálnak.

A 350 wattos motor stabil gyorsulást és jelentős energiahatékonyságot biztosít, így bármilyen terepen könnyedén közlekedhetsz. A hátsókerék-meghajtás pedig garantálja a stabil mozgást.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr918396087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása