Computex 2024: MSI Claw 8 AI kézikonzol Lunar Lake processzorral

Mivel az Intel hivatalosan bejelentette a Lunar Lake érkezését, a gyártók is szabadjára engedhették a fantáziájukat.

computex_2024_msi_claw_8_ai_kezikonzol_lunar_lake_processzorral.png

Például az MSI rögtön bemutatta a Claw kézikonzol következő generációját, amely Claw 8 AI néven az Intel új platformjára épül majd.

Valószínűleg nem okozunk meglepetést azzal, hogy az első generáció nem volt igazán sikeres, mivel drágább volt a versenytársaknál, és lassabb is.

Ezért több régióban nem is került forgalomba. A gyártó azonban nem adta fel, és a következő generációhoz is az Intelt választotta partnerként.

Az új Clawra váróknak a legkorábban a harmadik negyedév végén, de inkább az év végén lesz lehetőségük kipróbálni a konzolt.

Az új konzolt jelenleg üvegkalitkában, még nem végleges dizájnnal mutatták be a kiállításon.

Az előző és az új modell egymás mellé helyezve azt mutatják, hogy az új formatervezés kicsit laposabb és vékonyabb lett, de alapvetően nem változott.

Jó hír viszont, hogy most már két Type-C csatlakozó található rajta TB4 támogatással, a gombok taktilisebbek, és az akkumulátor nagyobb kapacitású lett.

Ahogy a név is sugallja, a kijelző mérete nőtt: a korábbi 7 hüvelykes panel helyett egy 8 hüvelykes, 120 Hz-es, változtatható képfrissítési rátájú, 500 cd/m² fényerőt ígérő kijelzőt kapott, 1920x1200 pixeles felbontással.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr1418429887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása