Az EVOLVEO NL4 bébiőr készülék éjszakai fény és forgó kamera funkcióval van ellátva

Ez a modell egy 360 fokban távolról dönthető és forgatható kamerával van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy minden szögből figyelje, mi történik gyermeke szobájában.

az_evolveo_nl4.png

Így nyomon követheti, hogy mit csinál a gyermeke, és biztos lehet benne, hogy semmi baj nem történik vele.

A kamera éjszakai színes lámpával rendelkezik, amelyet közvetlenül a kamerán található gombokkal lehet irányítani. A lámpa fényereje és színe állítható.

Használható a jobb elalvás érdekében, vagy halvány fényként éjszakai pelenkázáshoz vagy etetéshez.

A bébiőr hőmérséklet-érzékelővel is felszerelt, amely segít figyelemmel kísérni a baba szobájának hőmérsékletét. Így biztos lehet benne, hogy a szoba hőmérséklete megfelelő, és gyermeke nincs kitéve sem túl magas, sem túl alacsony hőmérsékletnek.

Ha a hőmérséklet meghaladja az Ön által beállított határértéket, figyelmeztetést kap.

Ez a bébiőr automatikus sírásérzékeléssel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a készülék aktiválódik, amikor a baba sír.

Ennek a funkciónak köszönhetően mindig értesítést kap, ha a babának szüksége van a figyelmére, és azonnal megnyugtathatja őt.

A készülék láthatatlan éjszakai világítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa gyermekét anélkül, hogy megzavarná. Az altatódal funkcióval pedig a baba gyorsabban és kényelmesebben aludhat el.

A bébiőr kis méretű és könnyű, így könnyen hordozható és bárhol elhelyezhető, ahol szükség van rá. Kiváló minőségű anyagokból készült, ezért tartós.

A csomag tartalmaz egy készletet a falra szereléshez, de ha nem szeretné tartósan rögzíteni, pántokkal is rögzíthető például a kiságy keretéhez (a pántok nem tartoznak a csomaghoz).

Figyelem: A kamerát mindig úgy helyezze el, hogy a gyermek ne tudja ledönteni. Rögzítse a tápkábelt, hogy gyermeke ne gabalyodjon bele és ne veszélyeztesse magát!

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr4018429953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása