BreezePro hordozható ventilátor beépített akkumulátorral

Ez a stílusos és fejlett technológiájú hordozható ventilátor tökéletes társa a forró nyári napokon. Kompakt kialakítása és nagy teljesítményű akkumulátora lehetővé teszi, hogy bárhol élvezhesse a frissítő hűvösséget.

breezepro_hordozhato_ventilator_beepitett_akkumulatorral.png


Képzeljen el egy hosszú sétát a tengerparton vagy egy pihentető estét a teraszon, amit a BreezePro Fan kellemes szellője még kellemesebbé tesz.

Csendes működésének és hosszú élettartamú akkumulátorának köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a hűsítő hatás túl hamar megszűnik.

Ergonomikus és könnyen hordozható, ez a ventilátor gyorsan nélkülözhetetlenné válik utazásai során.
Élvezze a frissesség hullámát, legyen szó irodai munkáról, utazásról vagy otthoni pihenésről!
Egy gombnyomással beállíthatja a ventilátor sebességét, és digitálisan láthatja a hátralévő teljesítményt. Ez a mini ventilátor 6 cm x 15 cm x 6,3 cm méretű, tökéletes az asztalon vagy szabadtéri tevékenységekhez.

Sokoldalú használat: Használható hordozható kézi ventilátorként és asztali ventilátorként is. Stabilan és folyamatosan működik, ha csatlakoztatva van az áramforráshoz. Az alapra helyezve asztali ventilátorrá válik.

Gyorsan tölt és hosszú üzemidővel rendelkezik, kb. 2 óra alatt teljesen feltölthető. Teljes töltés után kb. 4-6 órát működik.

A mini ventilátor 3 állítható sebességfokozattal rendelkezik. Csak nyomja meg a bekapcsoló gombot a sebesség beállításához. A szélerő elég nagy ahhoz, hogy gyorsan lehűtse.

Fedezze fel a hordozható ventilátor nyújtotta kényelmet és stílust, amely ideális partner a forró napokon. Kompakt és könnyen hordozható, ez az innovatív készülék mindig kéznél van, hogy frissítő szellőt biztosítson bárhol is legyen.

A nagy teljesítményű akkumulátorral felszerelt hordozható és újratölthető ventilátor reggeltől estig elkíséri, garantálva a hatékony és állandó szellőzést.

Modern és ergonomikus kialakítása nemcsak vonzó, hanem kényelmes és intuitív használatot is biztosít.

Akár az irodában, a parkban, nyaraláson vagy egy fontos találkozón van, ez a ventilátor az optimális megoldás, hogy frissen és energikusan tartsa magát.

A csendes és hatékony hordozható ventilátort úgy tervezték, hogy zavarás nélkül hűtsön, így a kedvenc tevékenységeire koncentrálhat.

Válassza a kényelmet egyetlen készülékben, és élvezze a kellemes hűvösséget bárhol a hordozható ventilátorral.

A ventilátor fejlett technológiát alkalmaz, hogy állandó hűsítő levegőáramlást biztosítson, így a forró napokon kényelmesen és hűvösen tarthatja magát.

Kompakt méretének és sokoldalú funkcionalitásának köszönhetően a ventilátor nélkülözhetetlen kiegészítővé válik nyáron vagy bármilyen helyzetben, ahol a hűtés előtérbe kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr6318432759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása