A Vision Pro elérheti az Apple Intelligence szolgáltatásait

Az Apple júniusi éves fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n bemutatta saját mesterséges intelligenciáját, melyet Apple Intelligence néven ismerünk.

a_vision_pro_elerheti_az_apple_intelligence_szolgaltatasait_1.png

Jelenleg ez a technológia elérhető az Apple Mac és iPad eszközökön, valamint az iPhone 15 Pro mobilokon, de Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa szerint a jövőben az Apple Vision Pro nevű, csúcskategóriás AR headsetjei is ezt az AI megoldást használhatják.

Gurman megjegyezte, hogy az Apple Intelligence bevezetése még valamivel odébb van, így nagy valószínűséggel idén nem kerül be a Vision Pro headsetekre.

A technológiai előfeltételek adottak ugyan, de Gurman szerint jelenleg az Apple számára a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy egy olyan felhasználói felületet tervezzenek, ami esztétikus és könnyen kezelhető kiterjesztett valóságban.

A Vision Pro eladásai csalódást keltettek az Apple-nél, ezért a cég inkább egy megfizethetőbb változat mielőbbi piacra dobására koncentrál, nem pedig a következő generációs Vision Pro 2 modellre.

A várhatóan 1500 és 2500 dollár közötti ársávban kínált eszközhöz néhány komponens áldozata lehet az árcsökkentés érdekében - legalábbis előzetes becslések szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr6418438723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása