SilentMixx – csendes, precíz tökéletes

Tavasztól késő őszig egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a smoothie-k, turmixok és zöldség- vagy gyümölcslevek készítése világszerte.

silentmixx_csendes_preciz_tokeletes.png

Ezek az italok nemcsak egészségesek, hanem táplálóak is, így aki szeretné megszabadítani szervezetét a lerakódott méreganyagoktól, annak mindenképpen érdemes kipróbálnia ezeket a mennyei csodaleveket.

Nyáron mind a gyerekek, mind a felnőttek étvágya csökken.

Azonban a szervezetünk megfelelő működése érdekében nagyon fontos a megfelelő tápanyag- és ásványi anyagbevitel.Ebben nagy segítséget nyújtanak a turmixok, valamint a zöldség- és gyümölcslevek, amelyek tele vannak vitaminokkal, és kiválóan helyettesítik a szilárd ételeket.

Sokan azért nem készítenek ilyen italokat, mert zavarja őket a készülékek által kibocsátott zaj.

A Bosch kiváló mérnökeinek köszönhetően mostantól megszűnik ez a probléma a konyhában, hiszen bemutatkozik a SilentMixx, a Bosch legcsendesebb nagy teljesítményű turmixgépe.

A tervezők nemcsak a halk üzemmódra figyeltek a zajcsökkentő formaterv kialakításakor, hanem gondoskodtak az Easy Klick kés egyszerű tisztításáról is.

Emellett különféle automatikus programokat is kialakítottak, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan készíthetünk el különféle ételeket, italokat, valamint aprított jeget az ínycsiklandó koktélokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr4418442191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása