Kedvező áron elérhető a Honor Tab 8

A Honor Tab 8 egy 12 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, tehát egy nagy méretű tabletről van szó.

kedvezo_aron_elerheto_a_honor_tab_8.png

A 2000 x 1200 pixeles felbontású IPS panel és a Qualcomm Snapdragon 680-as chipset gondoskodik a működéséről, 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely mellett, így egy középkategóriás ajánlatnak számít.

Az eszközön elöl-hátul 5 megapixeles kamerák találhatók, akkumulátora pedig 7250 mAh kapacitású, amit egy mindössze 6,9 milliméter vastag házba sikerült beleépíteni.

A tavalyi évjárat miatt a termék Android 12-t futtat, de elérhető rajta a többablakos üzemmód, a más Honor eszközökkel való vezeték nélküli együttműködés, és a Magic UI 6.1-es kezelőfelület is.

A hangzásról négy hangszóró gondoskodik, a töltési sebesség pedig 22,5 wattos, amivel két óra alatt lehet nulláról teljesen feltölteni az eszközt. SIM-kártyát nem lehet belehelyezni, de az 5 GHz-es WiFi és az 5.1-es Bluetooth támogatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr8318443535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása