Egy új fülhallgatót a CMF cégnél

A fülhallgatók tömege 4,9 gramm, méretei pedig 33,1 x 20,2 x 23,8 milliméter. Anyaguk műanyag, és agybadugós kialakításúak, vagyis gumiharangokkal illeszkednek a hallójáratba.

egy_uj_fulhallgatot_a_cmf_cegnel.png

A tartó tok szintén műanyagból készült, méretei 53,4 x 53,4 x 23 mm, és együtt a fülhallgatókkal 55,8 grammot nyom. Érdekessége, hogy a tokon egy tekerhető gomb található, amivel a fülhallgatók hangerőszintje állítható. A beépített akkumulátor 460 mAh kapacitású, és USB-C csatlakozón keresztül tölthető.

A fülhallgatókban 60 mAh kapacitású akkumulátorok vannak, ezeket pogo pines csatlakozón keresztül tölti a tok. Az üzemidő a tok által biztosított energiával együtt a gyártó szerint 41 óra aktív zajszűrés nélkül és 30 óra aktív zajszűréssel.

A fülhallgatók akár 11 órán át is képesek zenét lejátszani egyetlen töltéssel, AAC kodek és kikapcsolt aktív zajszűrés mellett.

A fülhallgatók AAC mellett SBC-n és LDAC-on keresztül is kommunikálnak Bluetooth 5.3-on. A hangszórók egy 11 mm-es dinamikus meghajtó (PU és PET, titánbevonat) és egy 6 mm-es magassugárzó (PET) által sugározzák a hangokat.

Van egy hozzá tartozó alkalmazás is, amely EQ beállításokat, basszus kiemelést és térhatású hangzást támogat. Az aktív zajszűrés képes akár 50 dB zajcsökkentésre, és rendelkezik átengedő mód és adaptív működési lehetőséggel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr9818445215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása