Kína is megkapta saját Realme GT6 modelljét

Nemrégiben debütált a Realme GT6 a nemzetközi piacon, most pedig bemutatták a kínai változatát is a gyártó részéről.

kina_is_megkapta_sajat_realme_gt6_modelljet.png

Szokatlan, hogy nem először érkezik először a nemzetközi modell, viszont nem szokatlan, hogy jelentős különbségek vannak a különböző régiókba szánt változatok között. A Realme GT6 kínai változatában nemcsak a dizájn tér el, hanem a processzor is, amelyet Snapdragon 8 helyett Snapdragon 8s Gen 3-ra cseréltek.

A készülék 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es, FHD+ LTPO panelje változatlan maradt, azonban az üveg most már a Gorilla Glass Armor 2 sorozatból származik.

A főkamera továbbra is 50 megapixeles, de most már Sony IMX890-es szenzort használ. Az új hátlapon egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera kapott helyet, míg a szelfikamera felbontása 16 megapixele lett csökkentve.

A készülék Kínában elérhető ezüst, sötétlila és "Dark Side of the Moon" színekben 12/256 GB-tól kezdve, ami körülbelül 140 ezer jüanba kerül.

A legnagyobb memóriaváltozat, 12 GB RAM és 1 TB tárhellyel, 195 ezer jüanba kerül. A 120 wattos gyorstöltés képességével rendelkező akkumulátor kapacitása kissé növekedett, most 5800 mAh-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr5918445197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása