Ez a látvány ugyanaz, mint amit a HMD View nyújt

Az pletykák terjednek, és velük együtt érkeznek a várható HMD készülékek is.

ez_a_latvany_ugyanaz_mint_amit_a_hmd_view_nyujt.png

A márka legfelső modellje, a Skyline mellett a közeljövőben várható egy View nevű új modell is, amely állítólag átveszi a Nokia X30 helyét.

A középkategóriás készülék hardveres szempontból nem hoz nagy előrelépést: úgy tűnik, hogy a Snapdragon 695, ami az X30-ban található, hasonló teljesítményt nyújt majd, mint a HMD View esetében emlegetett Snapdragon 6s Gen 3, ami 5G kapcsolatot is ígér.

Az 8 GB operatív memória üdvözlendő fejlesztés, és örvendetes, hogy az 50 megapixeles főkamera mögött optikai képstabilizálás lesz elérhető.

Bár a View-ról szivárogtatott képeken nem látható a kijelző típusa, valószínűleg OLED panelt kapunk FHD+ felbontással, és méretét tekintve a 6,5 - 6,7 hüvelykes kategóriába sorolható.

Az akkumulátor kapcsán egyelőre csak annyi információ áll rendelkezésre, hogy a képek szerint 4700 mAh-s teleppel lesz felszerelve. A látható két színváltozat várhatóan meteorit fekete és bársony lesz, és emellett valószínűleg elérhető lesz egy fehér (jég) verzió is a HMD kínálatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr5418445201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása