Új Dolby Atmos hangprojektorok érkeztek a TCL-től

A TCL két új multifunkciós hangprojektort jelentett be a 2024-es nyári sportesemények környékén: az S45H-t (2 csatornás Dolby Atmos) és az S55H-t (2.1 csatornás Dolby Atmos, vezeték nélküli mélynyomóval). 

uj_dolby_atmos_hangprojektorok_erkeztek_a_tcl-tol.webp

Az S45H HDMI 2.0, eARC és Bluetooth 5.2 kapcsolatot kínál, és 100 W maximális hangteljesítményt ígér. A hangprojektor két 25 wattos UKP membrános, gumi felfüggesztésű hangszórót tartalmaz, amelyeket mindkét oldalon egy-egy visszhangkamra egészít ki.

A szoftver optimalizálja a hangzást, rendelkezik szobakorrekcióval (amit a gyártó szerint mesterséges intelligencia végez), támogatja a TCL tévé hangrendszerével való együttes használatot (Tutti Choral funkció), és Apple AirPlay vezeték nélküli hangátvitelt is biztosít.

Emellett van lehetőség 5.1.2-es virtuális Dolby Surround felskálázásra, és támogatott a DTS Virtual:X, Dolby TrueHD, Digital Plus és MAT. Az eszköz rendelkezik előre programozott EQ-profilokkal filmhez, zenéhez, játékhoz és sportközvetítésekhez is.

Az S45H USB csatlakozóval rendelkezik, elemes távirányítóval működik, és MP3, WAV, FLAC és WMA fájlokat tud lejátszani, de Bluetooth-ról csak SBC kodeken keresztül fogad hangot. A vezérlés érintőgombokkal történik, és sötét titán színben lesz elérhető.

Az S55H hasonló tulajdonságokkal bír, de itt a beépített hangszórók 20 wattosak, és egy 70 wattos, vezeték nélküli mélynyomóval bővül, amelynek összteljesítménye a TCL szerint 220 W.

Ezen a modellen Bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül is lehet hangot fogadni vezeték nélkül, de a kodektámogatás itt is csak SBC-re terjed ki. A sötét titán szín itt is az egyetlen elérhető opció, és a fém burkolat állítólag ujjlenyomat-álló.

Az új modellek bejelentése mellett a TCL azt is közölte, hogy az év végén visszahozza a Ray Danz szériát a hangprojektoraik kínálatába, két új modellel.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr5418458803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása