Az Antec jelentősen megnövelte a ventilátorok választékát

Az Antec több új ventilátorral bővítette kínálatát, amelyek között találhatók 120 és 140 mm-es modellek is.

az_antec_jelentosen_megnovelte_a_ventilatorok_valasztekat.png

A választékban a címezhető LED-ekkel felszerelt látványos darabok mellett visszafogottabb megoldások is helyet kaptak, de a fordulatszám-szabályozás és a keretek sarkaiban lévő rezgéscsillapító gumi alapvető jellemzőknek számítanak.

Az új modellekről röviden írunk, a specifikációkat pedig egy táblázatban foglaljuk össze az egyszerűbb áttekinthetőség érdekében.

A Tranquil 120 és 140 egy kedvező árú opció, amely világítással vagy anélkül is elérhető (120/140 mm-es méretben). Az alapár 12 eurótól indul, míg egy hármas csomag ára 30 euró.

A fekete vagy fehér színben kapható, 30 mm vastag Neo Prizm T3 120 és 140 ARGB ventilátorok dupla fénygyűrűvel veszik körül a lapátokat.

Egy darab ára 12 euró, míg a három ventilátorból és egy kontrollerből álló szett 43 euróért érhető el.

A szintén fekete vagy fehér színben elérhető P12R ARGB ventilátor fordított, megvilágított lapátokkal rendelkezik, ami ideális lehet olyan házakhoz, ahol a ventilátorok alul vagy oldalt kerülnek rögzítésre – illetve azok számára is jó választás, akik az alsó tápkamra tetejére helyeznének ventilátorokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr5218469549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása