Laptop vagy tablet? - Miért ne mindkettő?

Nemrégiben bemutatkozott a Lenovo egyik legújabb kettő az egyben készüléke, a Yoga 9, amely hatékonyan bizonyítja, hogy ezek a készülékek még mindig képesek kiemelkedni.

laptop_vagy_tablet-_miert_ne_mindketto.png

A lenyűgöző kijelző, a prémium minőségű kialakítás, a sokféle felhasználási lehetőség és a jelentős teljesítmény révén a Yoga 9 számos területen megállja a helyét, legyen szó akár hétköznapi böngészésről, akár kreatív munkáról.

Bár a hagyományos laptopok és tabletek mellett a kettő az egyben készülékek egyre inkább háttérbe szorulnak, ezek az eszközök is virágkorukat élik, köszönhetően a korszerűbb konstrukcióknak. Ide tartozik a Lenovo egyik legújabb modellje is, a Yoga termékcsalád újabb tagja, a Yoga 9 2-in-1, amit a továbbiakban egyszerűen Yoga 9 néven említünk.

A készülék dobozában a Lenovo bőségesen ellátta az eszközt: a 2-in-1 laptop és a 65 wattos töltőadapter mellett egy borítékba csomagolt szövettokot is találunk, amelyben kényelmesen és biztonságosan szállíthatjuk a Yoga 9-et. Emellett egy digitális toll is helyet kapott a dobozban.

Például a billentyűzetet tartalmazó alsó rész fényes, gömbölyded formájú, míg a kijelzőt védő burkolat matt, élei pedig egyenesek.

Összességében a Yoga 9 elegánsan mutat, ráadásul vékony és könnyű, így könnyen hordozható.

A billentyűzet jól megtervezett, a 1,5 milliméteres billentyűút kényelmes gépelést biztosít.

Háttérvilágítással rendelkezik, és bár numerikus billentyűzet nincs, a jobb oldalon ötletes gyorsbillentyűk találhatók, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a teljesítmény-, hang- vagy megjelenítési beállításokhoz.

Az ujjlenyomat-olvasó is itt található, valamint egy dedikált Copilot gomb is az AltGr billentyű jobb oldalán.

A kijelző egy 14 hüvelykes, 2880 × 1800 képpontos OLED PureSight panel, amely akár 120 Hz-es képfrissítést és 400 nites csúcsfényerőt kínál.

A panel a DCI-P3 színtartomány 100 százalékát lefedi, és támogatja a Dolby Vision és a VESA DisplayHDR True Black 500 szabványokat is.

A legjobb az egészben, hogy ez nem csupán papíron hangzik jól.

A Lenovo Yoga 9 kijelzője valóban kiváló, a színek és a betekintési szögek is hibátlanok, bár a fényerőt még lehetne egy kicsit növelni. Továbbá, a kijelző körüli keretek rendkívül vékonyak, és a panel egy tízpontos többérintéses réteggel is rendelkezik, így az ujjunkkal és a mellékelt tollal is vezérelhetjük.

További előny, hogy a kijelző felett egy öt megapixeles kamera található, amely lehetővé teszi videóhívások lebonyolítását, és az infravörös érzékelőkkel együtt támogatja a Windows Hello arcfelismeréses belépést – így PIN-kód mellett két biometrikus azonosítási mód közül is választhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr4818471479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása