MSI Modern 15 a kreatívok ideális társa

Az MSI bemutatta a Modern 15-öt, a tartalomgyártóknak szánt sorozat legújabb modelljét. A Modern 15 lehetőséget ad az alkotóknak, hogy saját stílusukat megteremtsék, és lenyűgöző pillanatokat alkossanak.

msi_modern_15_a_kreativok_idealis_tarsa.png

Ez a laptop az elegancia és a teljesítmény tökéletes kombinációját kínálja. Mindössze 1,6 kg súlyú, így rendkívül könnyű, és minden szükséges funkciót magában foglal a folyamatos mozgásban lévő felhasználók számára – kiváló hordozhatóságot és gyors működést biztosít.

Az alumínium ház homokfúvott fekete bevonata letisztult, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz, amely a modern világ és az aktív életmód elvárásaihoz tökéletesen illeszkedik.

A Modern 15 egyik legkiemelkedőbb jellemzője a benne található erőteljes hardver.

A laptopban a legújabb, 10. generációs Intel® Core i7 processzor és az NVIDIA® MX250 grafikus kártya található, így a felhasználók könnyedén végezhetnek el mindent, a kisebb grafikai munkáktól kezdve egészen a nagyobb teljesítményt igénylő szórakoztató feladatokig.

A készülék egy nagyobb, vékony keretű kijelzőt kapott, amely élénk fullHD 1080p felbontású, és közel 100%-os sRGB színtér-lefedettséggel rendelkezik, így még élvezetesebb vizuális élményt nyújt.

A 15,6 hüvelykes kijelző vékony kialakításával és a Modern 15 számos csatlakozólehetőségével együtt a felhasználók kényelmesen kapcsolódhatnak minden eszközhöz. Továbbá, a laptop két SSD-vel rendelkezik, amelyek bőséges tárhelyet kínálnak a kreatív munkák számára.

A Modern 15 ideális választás a mai kreatív szakemberek számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr4918521186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása