ASUS ROG Azoth billentyűzet teszt

Az ASUS láthatóan jelentős erőfeszítéseket tett a 2023-as évben. Nemrég bemutatták legújabb egér-egérpad kombinációjukat, melyek kiváló minőségűnek bizonyultak. A vállalat a billentyűzetek területén is sikeresnek tűnik, hiszen egy rendkívül igényes mechanikus billentyűzet jelentőséggel bír a legújabb perifériáik kínálatában.

asus_rog_azoth_billentyuzet_teszt.png

A ROG Azoth vezeték nélküli billentyűzete követi a kifinomultabban összeállított megoldások irányvonalát, ami jelenleg divatos a beépített eszközök körében. Ennek nyoma van már a doboz tartalmánál is, amely rengeteg extra tartozékot kínál, beleértve a merev, 2 méteres harisnyázott USB Type-C/Type-A kábelt, toldóadaptert, kupak- és kapcsolószedő csipeszt, kenőállomást, ecsetet, Krytox GPL-205-GD0 zsírozóanyagot, kapcsolónyitó szerszámot, három plusz ROG NX switchet, négy ROG matricát és egy porvédő szövet tasakot. Ez valóban lenyűgöző!

Magának a 75%-os kivitelű, makrózható billentyűzetnek azonnal észrevehető a masszív konstrukciója. Bár az alsó része műanyag, a fedőlapja eloxált alumíniumból készült, és 1186 grammot nyom a mérlegen.

A termék LED-ekkel felszerelt, gyorscserélhető foglalatokkal rendelkezik, amelyek gyárilag (kis mértékben) lubrikáltak. A kapcsolók lehetnek lineáris ROG NX Red, halk/taktilis ROG NX Brown vagy kattogós/taktilis ROG NX Blue.

A billentyűsapkák Cherry-féle keresztszárai kettős fröccsöntésű, 1,3 mm falvastagságú PBT anyagból készülnek. A stabilizátorokat fémnyelvvel már alaposan megkenték, és azokat utólag a Costar stabilizátorokra is cserélhetjük, ha kísérletezni szeretnénk. A készülék házában a csillapításra sem spóroltak, hiszen található egy 3,5 mm vastag szilikongumi rácsozat a fémlemez alatt, Poron habszivacs a NYÁK alatt, és még egy réteg szilikon habszivacs alul, ami kellemesen csendes gépelést eredményez.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr1118321039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása