Aligator RX800

Egy okostelefonról van szó, melynek kijelzője 5,7 hüvelykes méretű, 1440 × 720 felbontással és IPS technológiával rendelkezik.

aligator_rx800_1.png

A belső hardver részét képezi egy 8 magos MediaTek MT6762 (Helio P22) processzor, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely. Két hátlapi kamera található rajta, egy 16 megapixeles és egy 0,3 megapixeles, míg az előlapon egy 5 megapixeles kamera van elhelyezve.

Továbbá rendelkezik elektronikus képstabilizátorral, GPS, Glonass és NFC támogatással, 4G (LTE) kapcsolattal, Jack (3,5mm) csatlakozóval és USB-C porttal. Biztonsági szempontból ujjlenyomat-olvasóval, dual SIM támogatással, IP68 védelemmel és ütésállósággal rendelkezik.

Kártyafüggetlen, és egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. A telefon Android 9.0 Pie operációs rendszert futtat.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr418329423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása