Pandaikrek születtek Szöulban

Koreában először születtek óriáspanda ikrek, amelyeket a Samsung különleges Galaxy Buds kiadással ünnepel.

pandaikrek_szulettek_szoulban.png

A különböző Galaxy Buds modellekhez kompatibilis tokok a Samsung C&T Corporation által üzemeltetett Everland szórakoztatóparkban felnövekvő pandamackók mintázatait viselik, a fehér Buds2 Pro tok Hui Bao, míg a fekete Rui Bao névre hallgat.

A pandák nevét közel fél millió szavazó választotta ki, a Hui Bao azt jelenti, hogy "ragyogó kincs", míg a Rui Bao azt, hogy "bölcs kincs".

A plüss tokok külön-külön is megvásárolhatók 11 ezer forintnak megfelelő koreai wonért, de 52 ezer forintért mindkét tokot megkapjuk egy Galaxy Buds2 Pro-val együtt.

A tokok kompatibilisek a Galaxy Buds Pro, Buds FE és Buds Live modellekkel is. Sajnos, a ritka kivételektől eltekintve, ez a kiadás csak Koreában kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://techgeek.blog.hu/api/trackback/id/tr4918344991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása